Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du?

Vill du komma hem till mej,
vill du att jag ska ha saknat dej.
jag vill fortsätta där du gick,
jag vill hitta slutet jag aldrig fick.

helst ska slutet vara bra,
helst ska det vara du & ja.
då var jag inte kär,
då var du här och inte där.

man inser inte vad man har,
man inser först när någon drar.
vi kan väl ge det en chans,
vi kan väl i alla fall avsluta det som då fanns.




Fri vers av theredroses
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-12 18:47



Bookmark and Share


    Brell
Nakna tankar, ärligt skrivet. Riktigt bra skrivet.
2007-12-04

    Klöver knekt
Vissa saker behöver ett avslut. Vissa saker inser man inte förrän efteråt.......ibland långt efteråt.
Ett föriktigt hopp läser jag i den.
BRA BRA BRA!!!
2007-11-23

  Uppochner
Den här var ruskigt bra, rimmet bara flyter på, inga hack eller så:)
Och hur kan temat vara bättre? Än förlorad kärlek. Mycket bra skrivet :)
2007-07-28

  Bjarne Nordbö
Där fick du till det riktigt bra. Avslut är viktiga att göra på rätt sätt. Dessutom ser jag att du är från Peking vilket inte gör saken sämre.
2007-07-14

  Albert
sjuttsingen vad du beskriver det här fint
2007-06-27

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackert vädjande och ärligt skrivet, så sant så sant är det..

//Glad midsommar utrop från en skånetös :)
2007-06-22

  aftermath
mycket fin dikt
vacker i sitt vädjande
2007-06-12

    snöö
Jätte fin dikt, hoppas du får ditt slut eller din början...
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

theredroses