Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde livet var en fest..........

Nej, livet går inte spikrakt.
Livet kanske är en såpa,
svedd får man tydligen räkna med att bli.
Hissen tar mej alldeles för långt ned,
ingen möjlighet till att se ljuset.
En dag i taget.
Helvetets förgårdar, en glaskupa där jag betraktar.

Så kan jag då, plötsligt känna lycka igen,
lycka över det som finns
Kloka, glada förtroliga samtal.
Nu skall jag leva igen.
Inte gå runt med för tunn hud.
Orka, känna lust o njuta.
Men,
jag behöver hjälp att se det vackra.
Mina krafter räcker inte,
Hjälp mej att bära.

Tid - snälla ge mej tid.
Utan tid, kommer du inte över tröskeln.
Inga genvägar
tid och nu

Livet har fått fler bruna nyanser, de är också njutningsbara.
Söker ändå ljuset, det invanda.
Ingenting får vara hopplöst,
godheten skall segra,
sluta aldrig tro,
sluta aldrig hoppas




Övriga genrer av jardan
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 22:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här ser rätt mye ut att vara poesi
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan