Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så griniga och gnälliga vi kan vara


tacksam

innebörden bortglömd
vad hände
varför och hur

känn långsamt
tänk tanken
släpp gnäll

vardag och löpsedlar
sjunker undan
det är nog inte så tokigt ändå




Fri vers (Modernistisk dikt) av jardan
Läst 774 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-20 16:17



Bookmark and Share


    Bim
....känslan känns igen....bra jardan
2009-11-23

    Bim
....känslan känns igen....bra jardan
2009-11-23

    ej medlem längre
Läste den igen, igen och igen... kräver eftertanke, men är mycket fin!

VarmKram
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan