Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omöjligt läkarbesked


Benmärg utan cancer



omtumlad
inför det oväntade,
rusade hjärtat
bubblade stjärnor,
som spunnet socker
fanns det där
som ringar på vattnet
framkallande storstilade leenden,
fortsättning i ovisshet
omöjligheter skapar ändock förhoppning




Fri vers av jardan
Läst 654 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-28 18:33



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Värme, förhoppning.
2009-10-28
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan