Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte fan ska jag

Inte ska jag gå ned för räkning,
nog ska jag ännu kunna vara någon.
Nu gäller det att inte lägga i för hög växel,
Tänk att bara orka delta, inte behöver jag ta täten.

Frukosten avnjutes,
skogen likaså.
Utflykten förbereds,
och umgänget sker med urval.
Priviligerad
Långsamt, det är inte många förunnat.








Övriga genrer av jardan
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-06-14 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan