Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönt / rött



på andra sidan ropar hon
att du måste gå
innan han slår om

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 873 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-14 18:39



Bookmark and Share


  aPorcupine
Kan inte annat än att hålla med poeterna som kommenterat före mig och så applådera!
2007-06-24

  Smultris
Daniel, jag älskar den här... kan du förstå hur dessa få ord kan skapa en sån enorm känsla.
2007-06-24

  Marita Persson
Tillsynes enkel, men med många djup, öppen för fri tolkning, perfekt! Gillar det som skrivs med få ord, men ändå innehåller så mycket. Stor applåd!
2007-06-24

  orbis tertius
Tänkvärda och mångtydiga ord framförda på ett kort och koncist sätt som fastnade direkt, men ändå håller kvar för eftertanke. Framförallt dina könsbestämningar väcker funderingar hos mig. Mycket bra!
2007-06-23

  Carlita
precis som tidigare påpekats öppnar du upp för en rad tolkningar, vilket alltid gör en text intressantare. gillar fåordiga texter som ändå säger mkt, här lyckas du även med en titel som känns tung o bär på en kontrast av nyanser som man möter dagligen. mkt bra text som jag sparar för att fundera vidare på!
2007-06-21

    ej medlem längre
Det här gillar jag. Jag kan tänka mig åtminsonte 3 dimensioner som den kan läsas i. Tack.
2007-06-20

    ej medlem längre
mm. tycker om
diktjaget både får vara
direkt-tilltalad
och sedd ur tredjeperson ;)
2007-06-15

  Jan Linderoth
Grönt och rött är komplimentfärger som är exakt raka motsatsen till varandra, en paradox i sig själv. Du har blivit fåordig och kraftfull Daniel, åtminstone i denna!
2007-06-14

    Donna
...eller svart/vitt...klart tvetydigt...med knorr...
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP