Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen

Varför kan inte jag visa hud
varför måste jag ständigt gå omkring i lager på lager
varför får inte jag vara vacker

kom värm mej
kom håll om mej,
ge mej kraft
att slappna av.

Jag kryper in i dej,
solens strålar tinar upp mej.
Den goda maten o vännerna runt bordet,
samtalen o mejlen fångar mej med sin värme.

Det är dags att slå ut i blom på nytt.




Övriga genrer av jardan
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-06-15 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan