Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära och Kära !! vad förstår vi?

Nära och kära,
det mest värdefulla.

Tid tillsammans för att få lugn,
lugnet för att få fram det äkta.

Intresse, omtanke, skratt och minnen.
tankar, idee\'r, speglande.

Nycklar som inte alla har,
till min kod.
En del har berövats sin nyckel,
men nya tillverkas fortfarande.

Vad gör man den dagen inte nyckeln går att använda,
då bara minnen återstår ?
Använd då nyckeln till att låsa upp för alla ljusa stunder,
till att minnas o kanske lärdom ta därav.




Övriga genrer av jardan
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-06-16 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan