Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVING

Så levande.

Bland vänner,
bland skratt.

Mat som smakar,
skämt som rullar fram.

Konversationer som fullföljs,
trådar som faller på plats.

Jag är inte längre åskadare,
jag är med.

Glädje över livet,
glädje över det enkla.

Söndagsmiddag, fredagslunch,
grillafton och skogspromenad i ösregn.
Så levande.




Övriga genrer av jardan
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-06-17 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan