Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra drömmar kraschade, men plocka inte upp spillrorna

Släpp aldrig taget
Om min lilla vita hand
Behåll mitt hjärta
Som ett halsband
Och det slår smärta

Mina andetag
Är fyllda av ångest
Du hör väl
Min sång i dödens mun
Och hoppet
Är damm i dina händer

Drömmarna vi hade
Slog i asfalten
Som dina tårar
Medan min livsgnista
Blev mindre och sen dog ut.




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 15:57



Bookmark and Share


  Sofie Söderberg
sorglig och vacker.
gillar ditt sätt att skriva på
fortsätt så. (x
2007-09-15

  Abandoned
jag älskar verkligen ditt sätt att avsluta :)
2007-07-11

  Apokalysm
Väldigt vackert skrivet :)
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten