Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allah finns alltid vid min sida.


Den barmhärtige



Finns alltid där
dag som natt.
Stöttar, älskar
och ständigt förlåter.

Gud min bästa trygghet
den jag gråter för.
Ber om förlåtelse
och älskar högt.

När jag har förlorat all hopp
så ber jag till Gud.
Jag ber om styrka,
för att kunna orka kämpa.

Innan jag ska somna
så läser jag ur koranen.
Försöker läsa de vackra orden
som får mina tårar att rinna.

Gud är Barmhärtig
förlåtande och rättvis.
Att be till Gud
är det minsta jag kan göra.




Fri vers av Manal
Läst 306 gånger
Publicerad 2005-03-20 23:03



Bookmark and Share


  Dilsewat
Mycket rörande fras...

"Försöker läsa de vackra orden"
2005-03-24

  Hans w-art Westlund VIP
känner mig lite avundsjuk att jag inte har din tro, ditt hopp. din text förklarar på ett enkelt vis din tro och det tycker jag är bra, men som sagt. lite avundsjuk blir jag.
2005-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal