Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hammock-lust



Kom, ta plats
sätt dig bredvid mig
här på frihetens gunga
och gunga med mig

Njut av lugnet
i kvällssolens sken
i en gunga
där lusten bjuder
allt friare svängar

Begrav dig i min doft
återuppstå till begärets toner
för här finns bara du och jag
och friheten

Låt oss värmas av varandra
i en värme som lindar oss
likt ett möjlighetens nystan
där mina ben blandas med dina
dina fingrar med mina

Känn kvällsvindarna mot huden
som bär oss fram och upp
genom lustens högborg
till knarret av en gammal hammock

sakta gungande fram och tillbaka,
fram och tillbaka...

om och om igen...




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-19 18:32



Bookmark and Share


  nettizen
Åh, vad mysigt det lät..... vill också ha en hammock!
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare