Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon är du gömd.


Vågar inte tänka på dig,
ditt namn eller din underbara doft.
När någon nämner dig
så tittar jag bort.

För jag vet såväl
att de kan finna dig i mina ögon.
Jag har bevarat dig
som den vackraste diamanten.

När någon nämner ditt namn
så vill jag inte att de ska finna dig i mina ögon.
Jag är rädd att de ska ta dig ifrån mig
och låta ditt hjärta hitta en annan plats.

Jag vågar inte tänka på dig
för då saknar jag dig bara mer.
Och när jag minns din doft
så blundar jag och drömmer mig bort.

Att uttala ditt namn
jag gör jag endast i hemlighet.
Vill inte att någon ska höra
för du är bara min.




Fri vers av Manal
Läst 364 gånger
Publicerad 2005-03-20 23:26



Bookmark and Share


  Dilsewat
"Att uttala ditt namn" kan inte bli vackrare
2005-03-24

  Cattis Rönn
Du skriver så fint om saknad...och smärta...och kärlek...Bravo!!
2005-03-23

    ej medlem längre
Fin,fin text om den svåra kärleken,men vad vore livet utan den. bra skrivet
2005-03-21

    Malin Johansson
vacker dikt...
2005-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal