Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer aldrig att blomma tillsammans.

 

 

Sluta fälla tårar för något

som aldrig har varit ditt

tårar öven en

kärlek

som aldrig kommer att blomma.

 

Förlåt men det är sanningen

du behöver inse

verkligheten

sluta leva i dina drömmar

som har pågått i flera år.

 

Jag kommer aldrig ge dig

mitt hjärta eller min själ

du har sårat mig

tillräckligt

och jag kan inte le med dig.

 

Vi aldrig kommer att blomma tillsammans.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 00:54



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Ärligt, tydligt och färdigt. Det känns i mig som om det är lite tröttsamt o dags att gå vidare. Gillar!
2007-07-01

  Nanno
så sorligt..dina ord känns verkligen från hjärtat..bra skrivet väldigt känslosam..

Kram
Nanno
2007-06-20

  Aisha VIP
...väldigt fin text...bra fångat med några korta ord....applåd!....kram från Aisha
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal