Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt nummer - det är han.

 

Dolt nummer,

mitt hjärta hoppar omkull

det måste

vara han.

 

ska jag svara eller inte?

 

Jag svarar med några mjuka ord

och får höra

världens finaste ord

som får mig att rysa.

 

Jag har faktiskt saknat honom.

 

Som vanligt strör han glitter

om mitt hjärta

och får mig att

fälla tårar.

 

Hur kan han älska mig så mycket.

 

Han frågar med sina finaste toner

om jag inte har undrat

varför han inte

har ringt sitt hjärta.

 

Klart jag har tänkt

 

Men jag svarar honom

med en klar ton

att jag har varit så upptagen

med mitt liv.

 

Det blir tyst i telefonen

 

Men älskling jag har försökt

ringa dig minst tio gånger

men jag får aldrig

tag på dig.

 

Jag ler inombors,han har ringt.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 600 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-20 23:16



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket fin om
ny härlig kärlek
och hur rädd man är i början
2007-06-26

  Pojken i Svart
Jag har läst din text ett par gånger nu och varje gång dyker nya bilder upp i mitt huvud. Bilder från alla de gånger missförstånd uppstått på grund av telefoner som krånglat på ett eller annat sätt.. Men för att återgå till din text, den tilltalar mig mycket. Tycker att den flyter på ett mycket bra sätt och sista raden sitter perfekt :)
2007-06-21

    Fatima
Tyckte om att läsa din fina dikt, speciellt det där leendet inombords *ler* /Kram
2007-06-20

  Havsjungfrun
=)..åhh!..känner igen så väl..snyggt skrivet!
2007-06-20

  Svante
Ja detta med telefoner är både en tillgång vad gäller kommunikation, samt att det kan bli missförstånd.
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal