Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 dagars egentid på kurs i Bohuslän... here I come!!!


Oskrivet möte



Snart står vi
tolv tillsammans
oskrivna inför varandra
människor som ska dela
kommande dagar
på en plats
där förväntan blandas
med öppenhet

Tid att mötas
i känslofyllt skapande
där tankar kan studsa
mellan granitgrå klippor
och känslor speglas
i saltstänkta vågor

Tillsammans får vi
inblick i det som bor
längst där inne
men frågan kvarstår

vilka sidor kommer ligga främst
när tiden nått sitt slut




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-06-23 20:37



Bookmark and Share


  prinscess VIP
det låter harmoniskt och lugnt
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare