Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen.

Minnen då allt var så bra,
inga krav, ingen kärlek, bara va

Minnen som inte behöver finnas kvar,
minnen från våra dar

Minnen jag inte vill ha,
minnen som slutar i den dagen
du bestämde dej för att dra

Minnen som aldrig verkar försvinna,
minnen som inte tar slut förrens
jag över mina känslor kan vinna.




Fri vers av theredroses
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-24 18:00



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Minnen om svunna dar - något vi alla har...

Fint rimmat om detta
2007-11-23

  Lejonhjärtas poesi
Vackert om minnen som dröjer sig kvar och inte vill falla i glömska. Vi minns ofta för mycket och det vet de flesta då vi nog alla varit där med minnet som gnager och även det underbara blir jobbigt att minnas. Må du övervinna dina egna känslor en dag.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

theredroses