Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken likt en nyförälskad man



Under mina bara fötter
sveper vågorna
mjukt smekande
över karga klippor

I skydd av tång
leker krabbor och räkor
en livets
avgörande lek

Lukten av det saltstänkta
blandar sig med ljudet
av en ensam snipa
som styr bortom viken

Här är jag fri
mina tankar burna
av vindens kraft
de står nakna inför mig
likt en nyförälskad man
inför sin kvinna

här kan jag förlora mig i ingenting
här där livet lever i allt




Fri vers av Nyfiken drömmare
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-29 10:05



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Fin metafor Drömmare! Vet hur det där känns, och hur en tanke är beskaffad för att uppträda i den formen.
2007-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nyfiken drömmare
Nyfiken drömmare