Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du kärlekshistorian?



I början av vintern
så sa du till mig att jag hade svept mig in
genom ditt fönster och in till ditt hjärta.

Och den vintern tog du mig med storm
du skrev mig kärlekdikter,
och jag drunkna i dina ögon.

----------------------------------

När våren började komma
så sa du att våran kärlek blomstrade
och att den bara blev större för varje dag.

Och den våren gav du mig löften
om en evig kärlek
och att ditt hjärta alltid skulle slå för mig.

----------------------------------

Sedan kom sommaren
och du bad mig om ursäkt
för du hade hittat en annan väg.

Din väg var inte längre med mig,
för jag räckte tydligen inte till,
var mitt hjärta för litet?




Fri vers av Manal
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-03-23 20:30



Bookmark and Share


  Dilsewat
ord som värmer.... i denna ensamma kyla...
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal