Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag


Vågar jag be om att få vara nära dig,
sådär nära att jag kan känna
lukten av din goda parfym.

För du vet väl om
att jag älskade din doft
den fick mig att sväva.


Vågar jag be om att få sova bredvid dig,
bara ligga på soffan
hand i hand.

För du vet väl om
att din famn fick mig att
bli så varm.


Vågar jag be dig om en sista promenad,
då vi ska gå hand i hand
och få röra dina läppar.

För du vet väl om
att dina läppar
smakar som honung.




Fri vers av Manal
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-03-23 20:43



Bookmark and Share


  Dilsewat
Mod : )
2005-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal