Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

joshua.


jag önskar jag kunde
sluta existera
enbart
bakom dina ögonlock

jag önskar jag kunde
känna mina konturer
fyllas
av mina egna andetag


du vänder dig om
och jag bleknar
upphör

blir
sorgen
askan
kylan längs din ryggrad


du gav mig
ingenting
nu är det allt
jag har kvar




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-01 20:24



Bookmark and Share


  Rachel Roth
du kan konsten att
stava helt rätt
till det svåra
som kan uppstå
mellan människor

i det finns ett starkt hopp
så rikt framstår detta
i min läsning
2007-07-08

  Sländan
Läste denna igår, men var tvungen att gå tillbaka och kommentera idag. Det är en sån text som bara sätter sig. Super!
2007-07-02

  Agnes
Det här är en förunderlig text i ett slags \"inte-inte\"-negation, och som kräver sin läsares uppmärksamhet. Du är duktig på det. Orden biter sig fast och man kan inte sluta läsa.

En klar femma på mitt stjärnbannér!
2007-07-02

  [ShadowWalker]
Jag tycker som vanligt så jag ska väl inte skriva det igen så du till slut slutar tro mina ord, jag bara nickar med här med en hand på hjärtat efter att ha applåderat!
2007-07-02

  aftermath
oj vilket fining!
den svar ömsamt klädd
i finaste ord
2007-07-01

  Död Mans Hand
wow, vilken inledning!
fortsättningen med för den delen.
kommer inte på nått mer konstruktivt.

det sista är ett litet lån från \"One\" va?
är den med på the Joshua Tree?
jag är usel på historia
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP