Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utlopp & rörstopp - limerick


Maharadjan i Långtbortistan
gjort sig känd för sitt stora organ
När hans snok droppar slem
tar han av sig sin rem
och drar åt för att täppa sin kran




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-02 23:32



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
After what I just read
I\'d rather drop dead
than to mutilate kranen
like that\"
fnissar Carl-Erik förtjust
2007-07-03

  Bodil Sandberg
Hehehe...underbart!
2007-07-03

  Carlita
:) vilken sköning!
2007-07-02

    ej medlem längre
Men oj så bra!!:)
Applåd!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP