Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör man när ord formas i huvudet, men har svårt att fastna i pränt?


Skrivkramp

Avståndet
Mellan tanke och handling
Har hindrat mig
Länge
Från att ta itu med
Vad jag måste
Hjärnan
Är full av ord
Men innan pennan
Ristat
Det tomma arket
Har meningarna
Försvunnit
Och papperet
Förblir tomt




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-03-25 00:34



Bookmark and Share


  Markattan
Känner igen känslan som du så väl här förmedlar, men den här gången fastnade det ju i alla fall på pränt. Snyggt, men jag personligen hade nog inte valt att börja alla rader med stor bokstav då det bryter flödet ibland, men det är ju en smaksak ;o)
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson