Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytspänning

Droppen som faller speglar för ett ögonblick hela världen
innan den förvandlas till kristaller mot stenbänkens kalla yta
Ett ögonblick skimrar den av tusentals liv
men nästa ligger den död och grå mot stenen
De gyllene strålarna smeker den varsamt
och väcker den försiktigt till liv med en stilla bön om återvändo
Då stiger den återigen mot himlen i ett kristallklart dis
Droppen som speglar hela världen




Fri vers av Mymlan.
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 21:38



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Jag överväldigas av ditt oerhört gripande språk. Du är verkligen fenomenal. Väldigt sällsam text.
2007-08-19

    Mymlan.
De jag vill säga med texten är att det lilla kan vara mycket större än de verkar och att allting är värdefullt. Den stora, mäktiga solen kallar på den lilla droppen.
2007-07-26

  poetryGirl
den är värd att läsa
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.