Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...mörkermånen..


Nymånen

undanskymd
gömmer hon sig
för solljuset

men i natten som är
saknar jag henne inte

för en kort stund
är jag nattens gudinna

tunna fjärilar
fladdrar i magen

inväntar dig

och hela universums
mörker och ljus
får ge vika
för nuets glömska.

Karin D




Fri vers av Karin D
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 11:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vänta, längta!
Om det går hem
med ränta, gott
att det, invänta!
Så skönt beskrivet!
**************
2008-06-25

  Eline.P
Det här är absolut den bästa av all väntan o längtan. Lyckliga du ;)
2007-07-14

  Ronny Berk
en inväntans text med naturromantiska inslag... i mörker och ljus..
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D