Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur får jag dej?

Hur får jag dej att älska mej,
hur får jag dej att förstå att mitt hjärta tillhör dej.
Hur får jag dej att se att jag finns här,
hur får jag dej att inse att det inte är bättre där.
Hur får jag dej att vilja vara min,
hur får jag dej förstå att jag vill vara din.
Hur får jag dej att älska mej,
hur får jag dej att förstå att mitt hjärta tillhör dej.




Fri vers av theredroses
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 12:18



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ja du, det är inte lätt, men är man inte två som upplever samma sak, då är det nog inte meningen, men det är en klen tröst när man är mitt uppe i det. Men....en gammal sanning finns såren läker med tiden. Ibland går det fort ibland tar det lite tid. Men läker gör de.
2008-01-05

    Brell
Var dig själv och låt ödet sköta resten eller tala om vad du känner...
2007-12-04

  Albert
när bara den ene är förälskad...
ja?... vad ska man göra då?

fin dikt tycker jag
2007-07-26

  tingeling
det är aldrig enkelt, många frågor.. många bra frågor.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

theredroses