Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte naiv...

Våra tårar betyder inget mera,
Tomma tårar
Utan passion
Utan gnista

Men än är ditt hjärta
Inte svart
Nej, ditt är rött
Precis som mitt

Nej, tro inte att du är speciell
Eller att du är en ängel
Från himlen
Var inte naiv, min vän

Vi betyder inget
Du och jag
Vi är precis som alla andra
Försöker vara
Annorlunda

Men,
Vi är bara människor,
Du och jag
Missförstå mig inte,
Det finns inget fel alls

Med att vara sig själv,
Även om det innebär att
Det finns människor lika
Underbara som du.




Fri vers av SvaldAvEvigheten
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-14 17:42



Bookmark and Share


  Abandoned
vad fint du skriver :)
....tänkte skriva lite kritik och sånt...men kom inte på nåt,
antar att de var för att allting redan var så bra (:
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

SvaldAvEvigheten
SvaldAvEvigheten