Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...under en halvgrå dag...


Tecken i skyn



Svalornas flykt och lekar
lockar inte just nu
när månbleka moln
vilar över dagen

önskar vara som de
bara inta dagen,
och sommarljusets
envisa leende

njuta av solnedgången
som motvilligt gömmer sig
strax under horisonten.

hösten så långt borta
glömd i nuet.



© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-16 23:11



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stilla och fridfull tidens väg genom tillvaron, till och mot nya horisonter, gillar bilden den ger !!!
2009-05-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så står jag ibland
vid hagens grindar
ser vildgässen i skyn
flyga över byn, fåglar i
flykt, vilken underbar syn!
Du berättar med få ord
så fint gjord!
2008-06-25

    ej medlem längre
Mjukt och känslofullt
som dina dikter oftast är .. toppen .
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D