Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växa upp

 

 små flickor gråter i mammas famn

stora flickor gråter bara i badrummet

ensamma framför spegeln

blickande in i sin mor




Övriga genrer av Eline.P
Läst 511 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-17 10:38



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja sånt är Livet för oss kvinns...spegel spegel i badrummet där...vad skådar mitt öga...vem är väl det där..en liten tös..som blev stor...och en avbild av sin mor - din dikt \"växa upp\" är så sann så sann!!!
2007-07-18

  Lena Renman
Hej vännen, så sant som det var sagt .
2007-07-17

  VITRIOL
Berör starkt.
2007-07-17

  Lilla My* VIP
Vilken fin dikt du skrivit här!!
*Applåd*
2007-07-17

    Maria Malm
..för i spegeln kan man se sin mor..så träffande..
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P