Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad den finaste människa som jag mött...


Ingen är som du...

Du ger mig ömhet

i dina varma blickar.

Du ger mig närhet

i dina fingrars smekande, hand i hand.

Du ger mig trygghet

i dina omfamnande kramar.

Du ger mig ett djup

i dina omvälvande funderingar.

Du ger mig nytt självförtroende

i ditt sätt att uppmuntra mig till nya utmaningar i livet.

Du ger mig modet

att våga dikta om mina känslor.

Du ger mig hopp om framtiden

i dina och mina fina stunder tillsammans.

Du ger mig Kärlek

i dina heta kyssar när vi älskar...



Du ger mig av det finaste en människa kan ge...



DIG SJÄLV!


Ingen är som du...




Fri vers av Bella
Läst 897 gånger
Publicerad 2005-03-29 22:38



Bookmark and Share


  almqvizt
åå så vackert så kärleksfullt så ömt.vilket hjärta du har.......tack för att du delar med dig....*L*
2005-09-03

    Emma_med_t
Åh vad vackert! Avskalat, ärligt och varmt... Äkta kärlek!/E
2005-05-21

  SnowSkin
Hur bra skrivet som helst...
2005-05-07

  akseli
Här var det ord och inga visor (får man säga så?)

Skönt befriat från komplexitet och bara så härligt sann.

Viktig poesi :D
2005-04-12

  almqvizt
wow........helt underbar.så vacker.älskade denna enormt mycket.bra skrivet
2005-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella