Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du hade så mycket.


om du bara hade stannat.





inom dig

fanns rum

ett liv

inte kunde fylla





om du bara dröjt kvar en stund

om han bara stannat


i detta rum




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 842 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-22 16:45



Bookmark and Share


  Nina V A
aww jag blir svag o skönt sårbar i dina texter för de öppnar, slår upp portarna och släpper på vindarna, igenom o bortanför. Du stormviskar, mjukskjuter och jag släpper mig lös i alla känslor....virvlar virvlar. Just nu e jag en sucker för kortare format, just i stunden och denna crashar liksom in o finner sin plats. Om man bara dröjt en stund, det finns så mycket inuti, stanna...
2007-07-26

    alonee
enkelt och vackert beskrivet.
2007-07-23

  Johannes
Rummen mellan orden säger så väldigt mycket ibland.

Väldigt vackert beskrivet om något hemskt.
2007-07-23

  Fredrik P. VIP
ja om...efteråt är tyvärr
oftast allt försent...
starka, avskalade ord.
2007-07-22

  aftermath
starka berörande rader
jag tolkar som
att personen tog sitt liv..
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP