Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har gått hela dagen med odefinierbart \"fladder\" i magen. Diagnos ännu inte ställd...


Rötmånad eller förälskelse?

Magen - ingen bra barometer
för det pirrar precis likadant
Hur ska man då kunna avgöra
vad som egentligen är sant?

Det fladdrar ju av förälskelse
och suger då lunchen är för sen
Det surrar av förlorat visakort
eller om mat inte varit så ren

Hur ska då en annan kunna veta
vad oro i magen betyder?
Många alternativ på förslag
innan klarhet hur magdom lyder




Fri vers av ÅsaLena
Läst 591 gånger
Publicerad 2007-07-24 13:51



Bookmark and Share


  Eline.P
Välrimmat och läsvärt om magen som indikator? Jodå, känslan känns igen.
2007-07-25

  Aurelio
Släpp ut fjärilarna! Det är det de vill...
2007-07-24

  Söder
Snyggt skrivet om magkänslan. Bra!
2007-07-24

  stella
Man vet bara att den inte ljuger!! :)
2007-07-24

  Sanningsägaren VIP
min tanke om din situation
kan det tänkas vara en kombination?:)
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena