Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske var det kärlek, kanske var det bara ett vackert minne.

hejdå.
igen.

men denna gång är det på riktigt.
denna gång kommer inte hjärtat sakna.
denna gång har jag bestämt mej för att glömma.

dags.
nu.

det som var kommer aldrig bli igen.
det som var är ett minne nu.
ingenting mer säger jag nu.

kärlek.
nej.

kanske var det kärlek,
kanske var det inte.
men nu är det inget längre.

hejdå.
igen.

jag kommer inte finnas kvar längre.
du visste, men gjorde ingenting.
jag väntar inte längre på att du ska älska mej.




Fri vers av theredroses
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-26 13:40



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
oh riktigt bra!! :)
2007-09-26

    Cammo
Jag gillade din text. den sa så mycket som jag själv försökt säga.
Vackert formulerat och bra skrivet rakt igenom
\"men denna gång är det på riktigt.
denna gång kommer inte hjärtat sakna.
denna gång har jag bestämt mej för att glömma.\"

mitt favorit stycke
2007-08-07

  Sparven
Ibland så undrar man.
Vad var det för något?

Du gör smärtan vacker :)
2007-08-06

  Bjarne Nordbö
Bra skrivet om en smärta, som det finns gott om i Norrköping.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

theredroses