Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonhjärta

Lejonhjärtat slår i rytmen av livet.
En väg att gå utanför dessa väggar.
Frihetens namn du skrika.


Du duvdrottning,

Du lejonhjärta.



Sök dina skuggor i skogens famn.
Tyst ligger de i dimmans grep...



...Tålmodigt sök de dina.




Övriga genrer av Moonwater
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-29 16:26



Bookmark and Share


  maddieny
Det här påminner lite om Boye, tycker jag. Och det är ju inte fy skam direkt. ;p
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater