Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt går (bara ser du?)


Min parantes

Någonslagsparantesilivet

Hittade man nu i var dag en.

Något löfte om att aldrig finna en upprepning.

(Inbillning då du tror du kan förändra).

Bara för att gå runt i cirklar och ända komma fram till att livet

är

(hur du än gör).


Hitta den lättnad som finns.

Hitta den tyngd den skapar.

Något aldrig och alltid har

(aldrig och alltid)

funnits.


(Nedklottrat på ett paper som prydes av rött silkesband).





(Då färden ges - sympatins realism - ses elden i ögonen som något du vet.
Kanske inte utan ifrågasättning men den spiral du nu är i kan det finnas ett hål att ge till det faktum att fel kan uppstå).








- Finns allt för varandra måste vi även finnas för något?






Fri vers av Moonwater
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-08 22:38



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
Din poesi tycks ha legat och vuxit till sig i Afrika ^^ Strålande! Kramar
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater