Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett andetag innan hoppet in i vardagen. Det är här nutiden utspelar sig...


Det nya livet

Slut inte dina ögon,

Ropen de skalla.

Se med barna ögon,

Vishet i drömmarna.




Fri vers av Moonwater
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater