Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Kom ljus - kom vind!\"


I sorg över det som inte var
ströp han sin längtan

\"Kom ljus - kom vind!\"

Med egna händer om hennes hals
och ögonen i glömska

I sorg över det som inte var
berövat allt hopp

\"Kom ljus - kom vind!\"

Han låste henne naken in
i mörkt och syrefattigt rum

I sorg över det som inte var
begräts förlusten

\"Kom ljus - kom vind!\"

DÅ sprängde hon förseglad dörr
- och vindar blåste rent ... i instängt rum







Fri vers av ÅsaLena
Läst 835 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-02 15:33



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Mycket bra-tänk och hopsnickrat. Begåvat!
2007-09-07

  Maria Zena Viklund
Den här var riktigt riktigt bra, applåd!
2007-08-03

  Bjarne Nordbö
Riktig höjdare du fått till här.
2007-08-03

  Eline.P
Vanmakt, fångenskap och till sist styrkan! Fantastiskt bra poetat. Var och en fången i sitt.\"Kom ljus-kom vind\".
2007-08-03

  coffe
som flod av ord med stark ref/c
2007-08-03

  Hildegun Relefors
Bra , svårt, smärtsamt gott!
2007-08-02

  Night Soul Woman
Oj! Så bra och starkt skrivet!!!*applåd* och *bokmärkes*
2007-08-02

  devilsangel
Oj, så bra skrivet! Älskar dina upprepningar av \"kom ljus - kom vind\"
Och sista stycket är bara underbart!!
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena