Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


stum.


det bor en eld
i dina pupiller
men dina fingrar
smakar vinter


det brinner en sorg
i min vänstra ögonvrå

där du kröp
till ro




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 872 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-31 17:18



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Den här säger väl allt om det där mötet som inte blev av ...i alla fall
Lena
2007-08-09

  Daniel_78 VIP
att glädjas för någon kan göra ont
jag tänker på en eldfluga
2007-07-31

  Sländan
Som vanligt så blir det ju bara så jävla bra!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP