Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Daniel/Tuck produktion




Āmīn & amen - limerick


En korgosse från Vatikanen
som olovligt läste Koranen
Natten till Ramadan
vek sin särk till turban
Kallas nu - den Katolska Talibanen




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 756 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-07-31 17:21



Bookmark and Share


  aftermath
den var bra!*S*
2007-08-22

  Mikael Lövkvist
Fyndigt!
2007-08-13

  Maria Zena Viklund
snyggt!
2007-08-12

  Jer
الشر الإونصفاسمية حلونصفاتة يبر إصدار الفتوى في اللام أم

Fatwa utfärdas med detsamma!
2007-08-10

  ospray
hihi fyndigt....!!!
2007-08-06

  Maud Li
Lysande snitsigt händelseförlopp! Barrumpad med särken på huvudet ha ha!
2007-08-02

    BetweenTheLines
*Fniss*

å nu nåt konstruktivt:

*Fniss*
2007-08-01

  leopardia
hehe. tyckte steves kommentar; groggosse var en liten kul felskrivning ändå... mi lajk denna.
2007-07-31

  Carlita
haha.. väldigt klockren, skrattframbringande sak :)
2007-07-31

  Anders P VIP
nåt att bita i för alla religiösa fundamentalister.
2007-07-31

    Bodil Sandberg
Hehehehehehohohoho...katolsk taliban...har man hört på fan!!!!
2007-07-31

  Markattan
Haha, fyndigt från början till slut! ;o)
2007-07-31

  "Silver" VIP
En av dina bästa - fyndig titel också!
2007-07-31

  aftermath
*S*den var himla bra!!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP