Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mättnad


Jag känner en mättnad

innan jag ens ätit ett enda

av mina nyplockade vinbär

Själens mättnad




Fri vers av eva m h
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-03 21:53



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Härlig insikt
2007-08-09

  Anjeska
En mättnad som bär:-)
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h