Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter cancer




ole dole doff

 

ville jag blunda för den fule

nu

drar jag ibland med fingret

över ärret

lika fult

men Livet är rätt fint!




Övriga genrer av Eline.P
Läst 772 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-05 22:55



Bookmark and Share


  Connie
Jag ryser igenkännande!
2007-11-22

  KonstigaKatter
och nu kan \"Ha! Livet vann!\" sägas:)
2007-08-15

  devilsangel
Med eller utan ärr, synbara eller osynliga...så är vi vackra och väl värda ett bra liv!! En fin liten text som talar om tacksamhet och en ny chans!
2007-08-14

    Bodil Sandberg
En alltigenom gripande text...livsmodet bärs som en solstråle genom raderna!!!!!
2007-08-13

    ej medlem längre
Det finns inget fult i liv....
Strålande text!:)
2007-08-12

    snöö
Positiva tankar efter svåra tider.Men få ord väl beskrivet.
2007-08-10

  Gunilla Söderström Hallström
Ärr blekna med tiden och blir en del av en själv.
2007-08-06

    Maria Malm
Visst är livet gott..att man får vara en del av det..
2007-08-05

  Lilla My* VIP
Ole dole doff o du vann över det som ärret döljer...Livet är bra gott när man kan se det fula o känna det goa varma iaf**
2007-08-05

  * Ammi *
jag har oxå ett fult ärr, men inte av samma anledning som du, men ärret som var tvunget att bli, har gjort livet lättare

Ja visst är livet gott , för det mesta! kram
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P