Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag orkar jag

Värmen där ute sipprar,
inne hjälper inte filtarna med blå text.
Trött o dåsig kopplar jag bort allting, mmmmmm vad skönt!

Nu gäller det att hålla fast vid sin strategi,
en sak i taget - låt inte tankarna skena !
Nudda inte vid \" kallar han hem mej nu\"
Lådan med acceptans plockas fram på nytt,
This is it - just face it!

Är det rätt att lägga locket på ?
Ja, här ar det endast NU som gäller, och Nu skiner solen och ölen är så kall och blåbären så blåa, lägg därtill den goda köttfärssåsen samt aprikoserna med glass till mmmmmm !




Övriga genrer av jardan
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan