Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Comfort

Ingen ger mej sån ro,
ingen kan inge sånt lugn.
Spelar ingen roll om du är lite knölig,
sånt märker inte jag.
När mörkret är över mej så finns du där,
när mörkret inte lättar är du mej ändå trogen.
Att ta dej för given,
ja det gör jag.
Men jag uppskattar dej oerhört i svåra stunder, för det är inte allom givet på vår jord att Äga en Kudde.




Övriga genrer av jardan
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-08-07 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan