Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bartömning


Tomt
tomt i mitt inre
behöver jag fylla det ?
Jag kan inte,
jag behöver nån annan som fyller på .

Lyckliga jag som har påfyllare att tillgå,
innan kvällen är över kommer jag att vara upp till brädden full.




Övriga genrer av jardan
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-08-08 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan