Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sist på listan

Känns som jag hamnat långt ned på din lista.
Enklare att tillbringa tiden med andra.
Mindre krav
och större avstånd.

Saknar medel för att ta mej till en högre placering,
ligga lågt och invänta bättre tider - nej knappast !

Upp till kamp,
klartext är mitt språk.
Vem är hönan, vem är tuppen ?

Nej, gräv nu ned yxan o sansa dej,
oftast så räcker det med ord.
Det är bättre med marshmallowsvokabulär
än att ta till det hårda galleriet.




Övriga genrer av jardan
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-08-09 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan