Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kommer det sig?

När jag ber om en hjälpande hand,
när jag söker en tröstande famn.
Borta är då vänskapliga band,
ingen minns innebörden av dess namn.

Jag ställer gärna upp och hjälper till.
Vid behov av stöd, står jag bredvid.
Som tack lovas att ställa upp när jag vill
men när jag frågar har ni aldrig tid...




Fri vers av Brell
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-11 00:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ett sorgligt fenomen det här...du beskriver det så himla bra!!!!!
2007-08-20

  charlotte hedendahl
Den sitsen har jag själv befunnit mig i,inte kul! Välskriven !
2007-08-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Aj Aj.. känner igen det så väl!
Men fortsätt vara du!
2007-08-12

  Havsjungfrun
Känner igen så väl..falska vänner är det..gör dig av med dem!
Du är värd bättre.
2007-08-12

  Childlike Wild
Jävlar va vackert, du skriver lite om mycket. Intesiv text som betyder något är detta :)
2007-08-12

    eva m h
Det finns någon som myntat ordet Energitjuvar. Tror det stämmer in på dessa. De är inte vänner precis utan utnyttjar sina vänner.
Du kanske får säga NEJ nästa gång de vill låna ditt öra eller något annat!
2007-08-12

    ej medlem längre
Jag har skrivit en text om liknande dilemma i min dagbok.
Jag har svårt att förstå hur människor kan bete sig så illa mot en annan. Jag drunknar i andras problem medan de knappt kan vada i mina. Är det så mycket begärt att ägna 10min till att bara lyssna?
2007-08-12

    Klöver knekt
Det är en otrolig människa, värd din vikt i guld. Inser de inte det förtjänar de inte din vänskap och omtanke. Önskar jag fanns nära och till hands.
Bra förmedlad känsla och beskrivning.
Många kramar till dig
2007-08-12

  Ronny Berk
verkliga vänner finns... de oäkta skyller på tidsbristen... väl beskriver du... väl berör du... ja...
2007-08-12

  Flöde
Det knyter sig i magen...att människor kan vara så blinda när en sådan vacker vän står bredvid!

*kram*
2007-08-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Nej det är ett konstigt fenomen. Jag känner så väl igen det!
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Brell