Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döp

Döp mig

Inte med religion

Döp

Med

Dina tårar

Din beröring 

Ditt inre 

Låt din känsla

Ge mig ett inre namn

Som bara du vet 




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 689 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-11 19:28



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Sanslöst vacket. Bugar mig för innerligheten.
2009-02-03

  Fångad i en Snöglob
Inte så många ord, men man tror sig ändå förstå exakt vad du menar^^ Men man kan ju aldrig vara så säker, och det är det som gör den så intressant^^
2007-08-11

  Anna Nickolausson
varje ord berör
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP