Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför göra allt så svårt ??

Du gör allting så enkelt
du tänker inte efter
det är som det är
inga fantasier inga visioner

någon skulle säkert kalla dej för tråkig eller ännu värre dum
men du är absolut inget

bara en jordnära människa med smak för livet
som älskar mej

Du får mej att känna glädje på nytt
glädje över frukostfilen och den kvarglömda ölburken sen igår
Ja idag känns det som vi har mycket att uppleva !




Övriga genrer av jardan
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 11:24



Bookmark and Share


  Elin.
FintFint:)
2007-08-13

    eva m h
Skön bara-vara-känsla! Men det enkla är det svåra.....
2007-08-12

  Anna Nickolausson
fina ord skrivna till någon som betyder mycket
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan