Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem skriver jag för

Jag skriver för att jag behöver skriva
jag skriver för min bästa vän
det är alltid underbart att bli sedd av andra

men vill jag de närmaste ska se ?
vill jag fortfarande skydda
vill jag fortfarande skona
ska jag fortfarande ta ansvar för andras känslor

en pusselbit till
ibland är det bättre att inte veta
ibland kan man då vara ett bättre stöd

eller är jag som vanligt en fegis
rädd att visa mitt innersta?




Övriga genrer av jardan
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-08-15 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan