Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återvändo

för många är det ingen återvändo
semestern är slut
vardagen knackar på
takten ökar, men minnena finns

ljuva sommar med frihet, vin och värme
ljuva ledighet med vänner, påhitt och grill

här är det aldrig någon återvändo
här kommer jag aldrig ifrån
här knackar det på ibland
men takten den är fortfarande behaglig

ljuva dagar med långsamhet och kaffe
ljuva dagar med eftertänksamhet och ett glas
dagen är idag en vinstlott




Övriga genrer av jardan
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan